Orgonabemutatók Rólam Hangversenyek Zirc és a Bakony
Magyar English Deutsch
Információs panel
 
Elérhetőségek:
 
   
 
Adószám: 62729613-1-39
 
   
 
Tel.: 06/20-48-24-755
 
Kezdőoldal
edves Kiránduló Barátaink!

j lehetőségről kívánom tájékoztatni Önöket, mely a Balaton-régió és a Bakony turizmusa palettájának színesítését, kulturális programjainak bővítését szeretné célozni. Ha a Bakonyba látogatnak vagy városunkban járnak, és színvonalas kulturális programot szeretnének, bármikor készséggel állok rendelkezésükre, hogy akár kirándulóknak, akár konferenciavendégeiknek a nemrégiben felújított, egyedülálló hangú zirci orgonán a zeneirodalom remekműveiből - rövid koncert keretében - megszólaltassak.

Az újonnan átadott
Zirci Ciszterci Apátság Látogatóközpontja állandó orgonás programjai

  • Orgonamuzsika 15 percben, mellyel templomunk orgonaművészének közreműködésével- előzetes vagy helyszíni jelentkezés esetén is - állunk rendelkezésre. A zeneirodalom mesterművein keresztül megcsodálhatja orgonánk hangját a kitűnő akusztikájú Bazilikában.
  • Ismerkedés a "Hangszerek Királynőjével" elnevezésű foglalkozásunk keretében - előzetes vagy helyszíni jelentkezést követően is - a gyerekek számára teremtünk lehetőséget arra, hogy orgonaművész vezetése mellett, testközelből ismerkedjenek templomunk méltán híres orgonájával, annak működésével és nem utolsó sorban hangjának szépségével.
    (maximális csoportlétszám 25 fő)
Egyéb információkat a LÁTOGATÓKÖZPONT Menüpontban találnak.